voetbalzone

PSV’er hoopt: ‘Nog op drie fronten actief, dan heb je veel spelers nodig’

Peter Nusselder21 dec 2015, 07:25
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2015, 07:25
Advertentie

Toen de competitie afgelopen zomer begon, was Luciano Narsingh nog verzekerd van een basisplaats bij PSV. Met de vorm van de vleugelaanvaller ging het echter bergafwaarts en tijdens de uitwedstrijd bij Manchester United in de Champions League enkele weken geleden liep hij een hamstringblessure op. Nu Narsingh fit is, heeft hij zijn plek in Phillip Cocu’s elftal niet zomaar terug.

voetbalzone

Gastón Pereiro en Jürgen Locadia hebben het goed gedaan op de flanken bij de regerend landskampioen en ook Maxime Lestienne is weer terug. De concurrentie is groot bij de Eindhovenaren, maar mede daarom is Narsingh al blij dat hij nog voor de winterstop zijn rentree heeft kunnen maken. Tijdens de tweede seizoenshelft hoopt de veertienvoudig Oranje-international er weer helemaal te staan.

“De seizoenstart was goed, maar daarna heb ik een terugval gehad. Ik hoop dat ik na de winterstop weer een stijgende lijn in kan zetten”, vertelt Narsingh aan De Telegraaf. Bang voor een gebrek aan speeltijd is de rechtsbuiten niet. “Concurrentie is alleen maar goed. Je moet zorgen dat je scherp blijft. We zijn nog op drie fronten actief, dus dan heb je veel spelers nodig.”

Bezig met laden …