voetbalzone

PSV'er maakt na maandenlange afwezigheid rentree: 'Ik voel geen angst'

Bart Kruyt18 dec 2015, 08:23
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2015, 08:23
Advertentie

Na een afwezigheid van bijna een jaar maakte Florian Jozefzoon woensdagavond als invaller tegen Heracles Almelo zijn rentree in het eerste elftal van PSV. De aanvaller speelde op 17 januari van dit jaar zijn laatste officiële wedstrijd voor de ploeg van Phillip Cocu; na de wedstrijd tegen Vitesse werd er een gescheurde kruisband geconstateerd. Nu is hij weer terug.

voetbalzone

Jozefzoon maakte al behoorlijk wat speelminuten bij Jong PSV en woensdag deed Cocu dus weer een beroep op hem. “De eerste vier maanden waren het zwaarst”, blikt de vleugelaanvaller in gesprek met De Telegraaf terug op zijn revalidatie. “Daarna mocht ik naar buiten en is het naar mijn gevoel snel gegaan.”

Hij heeft niet het idee dat hij door zijn blessure aan snelheid heeft ingeleverd: “Voor mijn gevoel ben ik er geen andere voetballer door geworden. In mijn hoofd ben ik ook net zo vrij als altijd. Ik voel geen angst”, maakt Jozefzoon duidelijk. De aanvaller weet dat er veel concurrentie is bij PSV, maar omdat de Eindhovenaren nog op drie fronten actief zijn, is Jozefzoon ervan overtuigd dat hij voldoende speeltijd zal gaan krijgen in dit seizoen.

Bezig met laden …