voetbalzone

PSV'er stelt fans gerust: 'Zoiets heb je of heb je niet, dat verleer je niet'

Bart Kruyt08 jan 2016, 06:25
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2016, 06:25
Advertentie

Er gloort licht aan het einde van de tunnel voor Jetro Willems. De vleugelverdediger van PSV raakte in de zomer geblesseerd aan zijn knie en leek in de eerste seizoenshelft nog wel terug te kunnen komen, maar dat ging door een terugslag niet door. Willems traint inmiddels weer mee: de topper tegen Feyenoord komt nog te vroeg, maar de linksback staat te trappelen.

voetbalzone

Over één ding hoeven de supporters van PSV zich in ieder geval geen zorgen te maken: de schitterende voorzetten waarmee Willems vorig seizoen zo veel indruk maakte, zijn volgens de back niet verdwenen. “Ik heb op de trainingen nog geen voorzet gegeven, maar zoiets heb je of heb je niet. Dat verleer je niet”, maakt de international duidelijk aan De Telegraaf.

Willems was in het afgelopen seizoen goed voor liefst dertien assists in de Eredivisie en had daarmee een groot aandeel in het kampioenschap van PSV. In de afwezigheid van de verdediger speelde Joshua Brenet in de eerste seizoenshelft op de linkerflank van de PSV-defensie en hij deed dat uitstekend.

Moussa Sanoh
Moussa Sanoh hoopt PSV deze maand te kunnen verlaten. De aanvaller van de beloftenploeg is momenteel op stage bij Bradford City, waar hij probeert om een contract af te dwingen. Bradford City is actief in de League One, het derde niveau van Engeland.

Bezig met laden …