voetbalzone

Pulis deelt waarschuwing uit: ‘Hij was achterlijk bezig en hij begrijpt het nu’

Gijs Freriks24 dec 2015, 19:20
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2015, 19:20
Advertentie

West Bromwich Albion verloor vorige week zaterdag met 1-2 van Bournemouth en sloot dat duel door rode kaarten voor James McClean en José Salomón Rondón met negen man af. Manager Tony Pulis vindt dat met name de 26-jarige vleugelspeler McClean op zijn tellen moet passen.

voetbalzone

“James was achterlijk bezig, want we hebben het hier na de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur ook al over gehad. Hij ging hard door op Moussa Dembélé en om twee weken later dan precies hetzelfde te doen…”, aldus Pulis in de Engelse media. “Ik heb hier een goed gesprek met hem over gevoerd en hij begrijpt het nu. Hoop ik.”

“Hij moet beseffen dat er nu beter op hem gelet zal worden. Als hij de volgende keer weer in de fout gaat, wordt hij opnieuw gestraft. Dat weet ik zeker.” McClean kwam in november ook al in opspraak doordat hij wederom weigerde om een klaproos op zijn shirt te dragen, ter herinnering aan de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog.

De in Noord-Ierland geboren Ier meent dat de roos ook symbool staat voor andere bloedige conflicten waar Engeland bij betrokken is geweest en daarom weigert hij met een 'poppy' op zijn shirt te spelen. McClean begon zijn loopbaan bij Derry City en kwam via Sunderland en Wigan Athletic bij West Bromwich terecht. Dit seizoen was hij goed voor één doelpunt en twee assists in negentien duels.

Bezig met laden …