voetbalzone

‘Puyol was er lang uit, ik vraag me af of hij klaar is voor duel met AC Milan’

Peter Nusselder22 okt 2013, 13:10
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2013, 13:10
Advertentie

Op het moment dat Ajax het dinsdagavond opneemt tegen Celtic, kruisen AC Milan en Barcelona de degens met elkaar in dezelfde Champions League-groep. De Catalaanse grootmacht is de absolute favoriet om als nummer één door te gaan naar de volgende ronde, maar volgens voormalig Milan-aanvaller Javi Moreno kan de ploeg van trainer Gerardo Martino het erg lastig krijgen bij i Rossoneri.

/

De oud-international van Spanje is ervan overtuigd dat de Italianen het de gasten moeilijk kunnen maken. “Hoewel Barcelona op het moment beter in vorm lijkt, kan Milan iedere tegenstander problemen bezorgen. Ze hebben misschien een minder elftal dan Barça, maar Milan is nog altijd Milan”, vertelt Moreno aan Goal.

De 39-jarige Spanjaard is benieuwd of Carles Puyol, zojuist teruggekeerd van een langdurige blessure, in het San Siro in de basis zal worden gezet door Martino. “Puyol is een erg belangrijke speler voor Barcelona, maar hij was er gedurende een erg lange periode uit. Ik vraag me af of hij klaar is voor een wedstrijd als deze. Je moet alles stap voor stap doen”, is de mening van Moreno.

Bezig met laden …