voetbalzone

'QPR denkt aan Nederlandse opvolger voor vertrokken Rémy'

Bart Kruyt31 aug 2014, 22:12
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2014, 22:12
Advertentie

Queens Park Rangers heeft Loic Rémy verkocht aan Chelsea en Harry Redknapp hoopt dat er in de slotfase van de transfermarkt nog een vervanger kan worden gehaald. Mogelijk gaat de oefenmeester na de komst van Leroy Fer wel weer voor een Nederlander: Goal claimt dat QPR zich inmiddels heeft gemeld bij Dynamo Kiev om te praten over Jeremain Lens.

voetbalzone

De 26-jarige Lens is begonnen aan zijn tweede seizoen in Oekraïne, maar heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag wil overstappen naar een Europese topcompetitie. QPR biedt hem wellicht die mogelijkheid, al is het niet bekend hoeveel de Londenaren zouden willen betalen voor de 26-voudig international. Ook is het onduidelijk wat Dynamo wil hebben voor de Amsterdammer.

Lens begon zijn loopbaan bij AZ, dat hem nog een jaar verhuurde aan NEC, en vertrok in 2010 naar PSV. Hij speelde in drie jaar tijd 96 competitiewedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij 34 keer scoorde. Vorig seizoen vertrok Lens dus naar Kiev, maar mogelijk gaat hij na een jaar alweer weg. Het contract van de aanvaller loopt nog drie jaar door.

Bezig met laden …