voetbalzone

Queens Park Rangers stelt imponerende Hasselbaink aan als manager

Thijs Post04 dec 2015, 12:40
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2015, 12:40
Advertentie

Jimmy Floyd Hasselbaink is de nieuwe trainer van Queens Park Rangers. Vrijdag leidde Hasselbaink zijn eerste training in Londen; niet veel later volgde bevestiging via de officiële kanalen. De Nederlander is afkomstig van Burton Albion, waar hij een fantastische indruk maakte als manager.

voetbalzone

De 43-jarige Nederlander leidde Burton Albion van de League Two naar de League One en ook daar presteerde hij uitstekend. Hasselbaink, door zijn voetbalverleden bij clubs als Chelsea en Middlesbrough natuurlijk geen onbekende in Engeland, verscheen daardoor op de radar van tal van hoger aangeschreven clubs. Hasselbaink laat weten dat hij de aanbieding van Queens Park Rangers simpelweg niet kon weigeren.

“Ik heb het gevoel dat deze club weer in de lift zit. Dit is een ongelooflijk trots moment voor mij en ik ga er alles aan doen om het logo van Queens Park Rangers te verdedigen”, zegt Hasselbaink. De Nederlander neemt bij QPR, de nummer elf van de Championship, het stokje over van Chris Ramsey, die onlangs ontslagen werd.

Bezig met laden …