Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quilindschy Hartman geniet ondanks blessure serieuze interesse uit Engelse top

Laatste update:

Arsenal houdt Quilindschy Hartman nauwlettend in de gaten, zo schrijft The Telegraph. Volgens de Britse krant willen the Gunners zich in de race mengen om Hartman, zodra hij weer hersteld en terug is op de velden is.

Hartman revalideert momenteel van een zware knieblessure, die hij opliep in het duel met FC Utrecht op 31 maart. De linksback moet naast het EK ook de eerste helft van het volgende seizoen missen, voor hij kan denken aan zijn rentree voor Feyenoord.

De 22-jarige Hartman, die nog tot medio 2026 vastligt in Rotterdam-Zuid, was voor zijn blessure een vaste waarde onder trainer Arne Slot en dat is ook Arsenal niet ontgaan. Scouts van de Londenaren zijn onder de indruk geraakt van Hartman en hebben beoordeeld dat hij het niveau van de Premier League aan zou moeten kunnen.

Arsenal weet dat Hartman op het lijstje staat bij meerdere topclubs en wil dan ook direct het initiatief pakken zodra hij terug op de velden is. Hartman genoot eerder al interesse van Chelsea, maar tot een overgang naar Stamford Bridge kwam het tot op heden niet. Hartman gaf tegenover ESPN aan dat hij niet per se de overstap naar the Blues wilde maken, omdat hij toen net doorgebroken was bij Feyenoord.

Hartman heeft zich sinds zijn debuut ontwikkeld tot vaste basisspeler en maakte ook bij het Nederlands elftal grote indruk met zijn optreden tegen Frankrijk op 13 oktober vorig jaar. De aanvallend ingestelde verdediger maakte een goede kans om als eerste linksback mee te gaan naar het EK, tot hij geblesseerd raakte.

Bij Arsenal had manager Mikel Arteta vorig seizoen op de linksbackpositie de beschikking over Oleksandr Zinchenko, Jakub Kiwior en Takehiro Tomiyasu. Als Hartman zijn contract voor het einde van volgend seizoen niet verlengt, zal Feyenoord hem in de zomer van 2026 moeten verkopen om nog iets substantieels aan de eenjarige verbintenis van Hartman te verdienen.

The Guardian schrijft ook over Ajacied Jorrel Hato, die eveneens belangstelling geniet van Arsenal. De achttienjarige verdediger wordt gezien als speler met veel potentie. Of de interesse deze zomer geconcretiseerd wordt, moet echter nog blijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en schrik ervan hoe jong hij nog eigenlijk is! Samen met Dest op afstand de beste Lb's van afgelopen seizoen.

30 mei 2024 om 16:20

Hartman heeft een prima seizoen gehad, maar Dest was dit seizoen wel beter. Hartman heeft voor mij wel meer potentie om absolute top te halen.

30 mei 2024 om 16:35

@ mansje82.

Waarom vond jij Dest afgelopen seizoen precies beter? Puur statistisch gezien, of persoonlijke kwestie?

30 mei 2024 om 17:08

@mansje, heb je wel gelijk in. Dest afgelopen seizoen wel beter, maar wat ik wil zeggen is dat het gat met nr3 (geen idee wie..?) groot is op de LB positie.

30 mei 2024 om 18:11

Waarom ik dest beter vond is omdat hij aanvallend bizar veel dreiging verzorgde, tevens heeft PSV de minste tegendoelpunten. Hartman is dit seizoen wat completer geworden en daar heeft hij in de toekomst veel aan. Maar vond gewoon dat dest hogere pieken had en is daarnaast geen enkele keer door het ijs gezakt.

30 mei 2024 om 19:58

Prima beargumenteerd Mansje, ik kan me in jouw uitleg vinden!Fijn dat je even de moeite nam.

30 mei 2024 om 19:27

Schrik ervan hoe jong hij is.. waarom?? Hij draait twee goede seizoenen..
Arsenal zou perefext zijn!

30 mei 2024 om 22:29

De concurrentie was dan ook niet van enorm hoog niveau. Ajax heeft überhaupt op geen enkel moment een vaste linksback gehad, Smal was ook simpelweg niet sterk dit seizoen en Moller Wolfe was ook niet best. Denk dat de nr3 op de lijst misschien wel Verdonk van NEC is. Die heeft dan weer wél een goed seizoen gedraaid, maar is vooralsnog van een heel ander kaliber.

De interesse geldt dus als hij weer hersteld is; dus niet deze zomer.
Dat zou bijzonder zijn, omdat je nooit door de keuring komt.

30 mei 2024 om 16:52

Ik kan me ook niet voorstellen dat Arsenal geen LB koopt deze zomer om dan te gokken op een Hartman die terugkomt van een kruisband blessure. Dat Hartman voor zijn blessure hoog op een lijstje stond lijkt me wel logisch.

30 mei 2024 om 18:05

Ik denk dat Arsenal deze zomer een verdediger koopt. Welke positie weet ik niet, want ze hebben in bivoorbeeld Tomiyasu, Timber, White en Kiwior verdedigers die op meerdere plekken goed uit de voeten kunnen.

Maandje of 5-6 te vroeg met dit bericht.. Benieuwd hoe hij terug komt, maar als hij zijn oude niveau moeiteloos oppakt en nog groei laat zien is het zeker een interessante speler voor Arsenal.

Ik denk dat Hartman op dit moment helemaal niet bezig is met een mogelijke switch, maar dat hij eerst volledig wil herstellen.Ik vind zijn professionele mentaliteit geweldig.Als hij die stijgende lijn van voor zijn blessure weet te herpakken, dan staan de topclubs alsnog voor hem in de rij.

Hier ben ik niet verbaasd over. Hartman heeft vanaf zijn debuut tegen RKC uit een stormachtige ontwikkeling laten zien. Zover bij Feyenoord in de Eredivisie als Europees als bij Oranje meteen. Ik denk oprecht dat Hartman zo bij de top van de top neergezet kan worden als LB.

Q was in de Europese wedstrijden vaak ook één van de uitblinkers. Op het veld heerlijk agressief en ook goed aan de bal. Dat wilde van het begin is er inmiddels wel een beetje af.

30 mei 2024 om 16:43

Kan me enkele onhandige kaarten in belangrijke wedstrijden van hem herinneren.Maar zeker 1 van de uitblinkers, die moeiteloos mee kan in de top.Hopelijk krijgt deze blessure niet het beste van hem.

30 mei 2024 om 18:00

Klopt maar was ook de eerste die toe gaf dat het domme kaarten + overtredingen waren.

Een fitte Hartman zou ik wel eens willen zien ja.
Al denk ik dat hij het na 2 van die zware knie blessures wel eens lastig kan gaan krijgen.

Verder zal Arsenal eerst 3 linksbacks moeten verkopen, mochten ze denken aan Q lijkt mij.
Tierney, Tavares & Zinchenko. Tenzij ze Zinny als middenvelder gaan gebruiken. Maar dan moet je daar gaan verhuren of verkopen (patino, Nwaneri, Vieira of Esr)

Timber Tomiyasu en Kiwior kunnen sowieso al LB, dus lijkt mij geen noodzaak. En Zinny, mits hij niet gaat...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren