Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raakt Bosz nog een speler kwijt? ‘Speler van PSV in Frankrijk op het lijstje’

Laatste update:

Armando Obispo is op de radar verschenen bij FC Lorient, zo weet de Franse journalist Santi Aouna te melden. De verdediger van PSV komt nauwelijks voor in de plannen van Peter Bosz en heeft interesse gewekt van de Franse club.

Lorient ziet Obipso als back-up, mocht de overstap van Nathaniel Adjei geen doorgang vinden. De Ghanese verdediger van Hammarby IF geldt als eerste keuze voor de Franse club. Lorient moet echter veel concurrentie dulden in de strijd om Adjei.

Volgens de Zweedse journalist Anel Advidc zien ook LOSC Lille, FC Toulouse en Feyenoord de komst van de boomlange Ghanees wel zitten. Uit navraag van 1908.nl bleek echter dat van concrete interesse van Feyenoord geen sprake is.

Als een deal tussen Hammarby en Lorient niet tot stand komt, dan schakelt de club waar onder meer Benjamin Mendy onder contract staat, door naar Obispo. Volgens Transfermarkt is hij 4,5 miljoen euro waard.

Obispo kampte dit seizoen met een knieblessure, waar hij pas in november van herstelde. Sindsdien deed Bosz nauwelijks een beroep op hem en is hij voorbijgestreefd door André Ramalho en Jerdy Schouten. Ook beschikt PSV nog over de geblesseerde Armel Bella-Kotchap.

Ondanks het feit dat Obispo niet voorkomt in de plannen van Bosz, is het nog maar de vraag of de 24-jarige mandekker mag vertrekken. Bosz zei tijdens het trainingskamp van PSV vorige maand dat hij de groep liever bij elkaar houdt.

Yorbe Vertessen heeft echter wel al groen licht gekregen van de clubleiding van de Eindhovense club. Hij wilde elders meer minuten maken en mag vertrekken. Union Berlin lijkt zijn volgende club te gaan worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Het valt dit seizoen minder op omdat PSV zo dominant is, en het middenveld met Schouten beter staat. Maar spelers als Obispo, Ramalho en Teze zijn toch zo ongelooflijk matig. Je kan er een paar houden voor de diepte. Maar eigenlijk zou je toch zeggen: verkoop er zo veel mogelijk en haal er wat fatsoenlijks voor terug.

26 januari 2024 om 23:55

Lachwekkend dat je Teze noemt. Is een van de beste spelers dit seizoen en bewijst dat je er weinig kijk op hebt. Over de andere 2 ben ik het eens, maar gelukkig kan je zelfs met die spelers kampioen worden. Ze nu verkopen is niet echt een optie naar mijn mening, verwacht niet dat je een topper terug kan halen en de centrale verdedingspositie is niet echt breed bezet.

27 januari 2024 om 00:01

Teze heeft een prima seizoenshelft achter de rug, maar heeft voor mijn idee wel boven zijn eigenlijke kunnen gepresteerd. Vond hem voorafgaand aan dit seizoen vrij matig en de laatste weken vind ik zijn niveau ook weer rap omlaag gaan, maar idd, vind maar eens een betere in de winter, die ook nog betaalbaar is.

27 januari 2024 om 00:05

Teze een van je beste spelers noemen is niet lachwekkend? Of heb je het over de Mickey Mouse Competitie?

27 januari 2024 om 00:11

In mijn ogen presteert Teze juist onder zijn kunnen, omdat hij nog altijd niet op zijn beste positie, centraal achterin, speelt. De beste opstelling van PSV is in mijn ogen met Teze rechts centraal en Mauro rechtsback, maar op de een of andere manier wil Peter Bosz hier niet aan

27 januari 2024 om 00:24

Hij ziet zichzelf als rechtsback toch? Ik moet overigens nog maar zien of Mauro nog op hetzelfde niveau als voor zijn 2 jaar blessures gaat komen, maar ondanks dat hij het destijds verdienstelijk deed, is een linkspoot op RB wat mij betreft niet wenselijk. Kan wel een kwaliteitsback bij. Angelino geen optie en dan Dest op rechts?

27 januari 2024 om 01:08

"en bewijst dat je er weinig kijk op hebt."En wat moet ik daarmee? Terug counteren dat jij er naar mijn mening de ballen verstand van hebt?

27 januari 2024 om 01:14

@RP81,

Hij laat het dit seizoen gewoon de hele tijd zien. Daar doet 1 gelijkspelletje en 1 verliespotje niets aan af. Ook tegen Feyenoord gaf hij bijvoorbeeld weer een wereldpass op Til die maar net faalde.

Boven zijn kunnen vind ik ook wel heel makkelijk gezegd, bij sommige spelers duurt het nou eenmaal wat langer, ik zie eerlijk gezegd niet in waarom hij deze lijn niet door zou kunnen trekken in de toekomst. Hij heeft in ieder geval een pass in huis waar je u tegen zegt. Verder is hij fysiek ook erg sterk en is hij hartstikke snel, alleen een actie mist hij wel een beetje voor een back.

27 januari 2024 om 01:28

@Martijn R,

Zou je kunnen doen ja maar zou niet terecht zijn. Maar hier heb je het gewoon echt fout, om Teze te vergelijken met Ramalho en Obispo is natuurlijk gewoon niet terecht. Hij is verdedigend nauwelijks meer op fouten te betrappen en strooit met passes en zijn vroege voorzet is ook van een heel hoog niveau. Als hij een beetje zijn hoofd erbij houdt dan hoeft PSV niet zijn plafond te zijn, dat kun je van die andere 2 spelers niet zeggen helaas.

27 januari 2024 om 00:05

Obispo en Ramalho ben ik met he eens maar Teze is een degelijke voetballer hoor en doet het gewoon goed

Gewoon lekker weg doen. Obispo gaat nooit goed genoeg zijn voor PSV. Als je nog wat geld voor hem kan krijgen is dat gewoon mooi meegenomen. Speelt toch heel weinig. PSV moet sowieso aankomende zomer echt op zoek gaan naar een fatsoenlijke verdediger naast Boscagli. Ook Ramalho is niet waar PSV naar wil streven.

27 januari 2024 om 00:51

Precies. Dit gerucht is wel al een week oud dus geen idee hoe serieus het is. Maar het is duidelijk dat Obispo niet voldoet en ook niet zal voldoen. Hij heeft lengte, een goede sliding en kopkracht maar heeft geen idee hoe hij zichzelf moet positioneren en is een bron van onrust achterin. Loopt volgend seizoen ook uit zijn contract dus hooguit in de zomer verkopen.

Van mij part mag de hele achterhoede weg, mauro junior speelt 5 wedstrijden per seizoen.
Obispo, Ramalho, Aanholt en Benitez zijn allemaal lichtgewichten. Teze, Boscagli en Dest zijn leuke spelers maar geen topverdedigers zoals Hartman of Geertruida.

27 januari 2024 om 03:17

Er is maar 1 echte topverdediger in de eredivisie en dat is Hancko.

27 januari 2024 om 09:25

Eens, op Benitez na. Dat is echt wel een prima keeper hoor

27 januari 2024 om 13:34

Ik snap het negatieve sentiment wat standaard rondom Benitez hangt ook nooit zo. PSV is in het laatste jaar onder Schmidt geen kampioen geworden omdat Drommel op goal stond en het jaar daarop hadden we een keeper die één echte ketser gehad had heeft tegen Rangers en voor de rest heel stabiel gekeept heeft en ook voetballend nog eens alleraardigst was.

Nu snap ik dat die ketser zo belangrijk was omdat het PSV CL-voetbal kostte, maar ik kan me die wedstrijd nog behoorlijk goed herinneren en weet nog dat ik al tien minuten zat te wachten op de tegengoal omdat je aan alles voelde dat die ging vallen; het was alleen afwachten of Ramalho er ook bij betrokken ging zijn (surprise, hij was er half bij betrokken). Dan mag je dat alsnog Benitez wel aanrekenen, maar PSV heeft echt tegen zichzefl staan voetballen en zichzelf de CL gekost vorig seizoen.

Enfin, dat is één moment alsnog enorm uitgelicht en dit seizoen is hij eigenlijk al heel het seizoen goed (in de één-op-één vind ik hem zelfs behoorlijk sterk) en absoluut geen dissonant. In het jaar dat hij kwam was hij ook gewoon verkozen tot beste doelman uit de Ligue 1 volgens mij, maar dat weet ik niet meer zeker. Hij is qua totaalplaatje uiteindelijk gewoon de betrouwbaarste doelman van de top-3 hoor. Ramaj is voetballend heel goed, maar heeft veel grotere ketsers dan Benitez en Bijlow is overall beter, maar gigantisch vaak geblesseerd en heeft soms ook wel een paar wedstrijden nodig om weer op niveau te komen na een blessure.

27 januari 2024 om 09:29

Teze Benitez en boscagli zijn prima. Onze backs zijn het grootste probleem. Daar moeten er 2 komen te staan die ook echt goed kunnen verdedigen. Teze kan dat zeker maar laat het soms afweten. Zie hem liever in het centrum.

27 januari 2024 om 10:17

Cuco10

Boscagli is een leuke speler maar echt traag en het is ook geen slager. Als ze over PSV heen zouden denderen dan is Boscagli ook geen stuiver waard. Benitez is geen goeie keeper want hij kan simpele ballen niet vangen/stilleggen. Teze is een prima RB/ goeie voorzet en ik denk dat hij geen CV is maar een CVM.

27 januari 2024 om 15:20

Gezien de contracten van de verdeigers bij PSV, kan je wens zo maar ineens in vervulling gaan.
De contracten van Sambo, Ramalho en Waterman lopen komende zomer af
In de zomer van2025 lopen de contracten van Teze,boscagli,obispo,mauro,benitez en Oppegard af, Met name Teze en Boscagli azen mogelijk op stap naar buitenland dus wil je nog een transfersom voor deze jongens zien moet je ze komende zomer verkopen.
Dan nog de 3 huurlingen Ketchup gaat terug naar Southampton, Van Aanholt wordt transfervrij: wil PSV met hem door en andersom en wil hij basisplek en dan nog Dest waar we optie van 10 miljoen op hebben, struikelblok is zijn salaris van 5 miljoen(nu betalen we helft en Barcelona de andere) wil hij inleveren??

persoonlijk vind ik Dest zijn transfersom en salaris(zelfs de huidge 50%) niet waard, zeer goed i
n balbezit, verdedigend zeer kwetsbaar, meer voorin te vinden dan achterin, is een van de eerste die doet aan Galleryplay bij een voorsprong maar vind zichzelf niet arrogant, en totaal geen zelfreflectie aangezien hij zelf vind dat nog geen slechte wedstrijd heeft gespeeld bij PSV, nou Rangers uit, Arsenal uit, Valencia thuis, Feyenoord Beker en Utrecht uit was het niet best met Dest.

Maar On-topic voor Obispo is een andere club misschien wel de beste oplossing, of een keer als verdedigende middenvelder als vervanger van Veerman of eventueel Schouten(bij vermoeidheid of blessure)

Obispo had wel een goede speler kunnen worden maar is zo vaak geblesseerd. Die heeft nog helemaal niet zo veel minuten gemaakt voor PSV. Hij is een stuk beter dan Ramalho.

27 januari 2024 om 13:27

Obispo is niet beter dan Ramalho, dat ben ik echt met je oneens (en Bosz ook denk ik). Obispo lijkt goed omdat hij er in kleunt, fysiek alles mee heeft en een goede kopper is, maar Obispo is positioneel zo waardeloos dat hij nooit basisspeler van een ploeg kan worden die met een hoge lijn speelt. Het kan best zo zijn dat hij bij een Lorient of andere laagvlieger in Frankrijk waar hij geen ruimte achter zich heeft en alleen maar hoeft te verdedigen met bijvoorbeeld drie Cv's een uitblinker wordt, maar voor PSV is het niks en wordt het niks.

Ramalho is een zenuwpees en verslapt elke wedstrijd een keer, maar Obispo maakt ook elke wedstrijd een positioneringsfout waardoor dat elkaar opheft en Ramalho is voetballend en positioneel beter dan Obispo. Ik kan net als jij waarschijnlijk niet wachten tot Ramalho uit de PSV-basis verdwijnt, maar als ik moet kiezen uit twee kwaden heb ik liever Ramalho dan Obispo (als het op hele wedstrijden aankomt).

27 januari 2024 om 16:29

Obispo heeft een paar keer zo'n fout gemaakt. Zeker niet elke wedstrijd. Daar tegenover staan ook fantastische verdedigende acties zoals tegen Monaco. Zoiets kan Ramalho niet.

Als hij gewoon eens een heel seizoen fit kon blijven denk ik dat hij wel tot een basiswaardige speler had kunnen uitgroeien.

27 januari 2024 om 16:33

Tegen Monaco speelde Obispo fantastisch inderdaad, maar een fout zegt natuurlijk niet altijd iets over de grootte van de gevolgen. Zelfs tegen Monaco kan ik me nog een paar vliegende slidings herinneren die er geweldig uit zagen en hun gewenste effect hadden, maar wel kwamen doordat hij verkeerd stond gepositioneerd waardoor er iemand kon weglopen uit zijn dekking.

Ik weet het niet, ik geloofde er nooit in. Echter denk ik niet dat we bij PSV gaan zien wie gelijk heeft, hij is behoorlijk blessuregevoelig en mede daardoor denk ik dat hij bij een iets redelijk bod mag vertrekken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren