voetbalzone

‘Raar gevoel’ bij Celtic: ‘Maar wij hebben hier niets mee te maken’

Thijs Post08 aug 2014, 16:51
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2014, 16:51
Advertentie

Omdat Legia Warschau een niet-speelgerechtigde speler opstelde in het duel met Celtic, werd de Poolse topclub uit de voorrondes van de Champions League gezet. Celtic, dat de tweestrijd met totaalcijfers van 6-1 had verloren, kwam daardoor goed weg en ging vrijdag toch mee in de loting voor de play-offronde. Manager Ronny Deila van Celtic toont zich nederig ten opzichte van Legia.

“Sowieso vind ik het heel erg vervelend voor Legia en mijn Noorse vrienden daar”, zegt Deila tegen The Independent over onder anderen trainer Henning Berg. “Al heeft dit verder weinig met Celtic te maken, dit is iets tussen Legia en de UEFA. Ik moet er nu gewoon voor zorgen dat mijn ploeg klaar is voor Maribor. Maar ik houd hier wel een naar gevoel aan over.”

Celtic verloor over twee wedstrijden dus met 6-1 van Legia, maar bij die club viel in de slotfase van het tweede duel Bartosz Bereszynski in. Deze speler was echter niet speelgerechtigd: Bereszynski had nog een schorsing van drie duels staan uit het vorige seizoen. Daardoor leed Legia een reglementaire 3-0 nederlaag en werd het uitgeschakeld.

Bezig met laden …