voetbalzone

‘Raar om te zeggen, maar voor mij werd het gewoon om in Kuip te spelen’

Gijs Freriks28 sep 2013, 00:00
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2013, 00:00
Advertentie

Jerson Cabral keert zondag terug in De Kuip. De aanvaller gaat dan met ADO Den Haag op bezoek bij Feyenoord, de club waar hij in 2 seizoenen tijd tot 51 wedstrijden en 8 doelpunten in de Eredivisie kwam. De linkspoot kent de kracht van de Rotterdamse voetbaltempel als geen ander en hoopt dat hij en zijn medespelers niet teveel onder de indruk zullen zijn.

/

“Misschien raar om te zeggen, maar voor mij werd het gewoon om in De Kuip te spelen. Dat is het niet, dat besef je achteraf maar al te goed”, zegt de 22-jarige Cabral in het Algemeen Dagblad. “Ik had problemen rond met mijn contractbesprekingen, maar Feyenoord zal altijd een deel van mijn leven blijven. Het is moeilijk om niet onder de indruk te raken van het stadion en het fanatisme van de fans. Misschien ga ik wel een woordje doen voor de wedstrijd”, aldus Cabral.

De Rotterdammer wordt door FC Twente verhuurd aan de club uit de Hofstad. In Enschede heeft Cabral nog een contract tot de zomer van 2016 en zijn toekomst lijkt dan ook niet in zijn geboortestad te liggen. De flankspeler zegt momenteel ook niet te denken aan een terugkeer in het rood en wit van Feyenoord: “Dat kan ik heel moeilijk inschatten. Het blijft een mooie club, man.”

Bezig met laden …