voetbalzone

Radio-dj doet zich voor als bondscoach en laat Arnautovic zweten

Thijs Post06 sep 2011, 18:58
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2011, 18:58
Advertentie

Marko Arnautovic houdt wel van een grapje op zijn tijd, maar de jonge aanvaller werd in de aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije zelf in het ootje genomen. Grappenmaker Herbert Haider belde voor radiostation Ö3 naar het hotel van de nationale ploeg van Oostenrijk, deed zich voor als bondscoach Didi Constantini en kreeg het enfant terrible zowaar te pakken.

/

‘De bondscoach’ beschuldigde Arnautovic er eerst van de hele nacht pornografische films te hebben gekeken. “Niemand kan bewijzen dat ik zo lang wakker geweest ben”, antwoordde de aanvaller geschrokken. Vervolgens ging het over een aantal vrouwen met wie Arnautovic eerder was gezien. “Ze vroegen of ze bij me mochten slapen. Ik heb gezegd: ‘Nee, dat interesseert me niet’.”

De nep-Constantini deelde Arnautovic daarna mede dat hij niet zou gaan spelen tegen Turkije. “Ik zweer het op mijn moeder, ik ga slapen. Ik ben fit, ik maak een doelpunt. Ik weet niet wat er aan de hand is”, stamelde de vertwijfelde Arnautovic nog, alvorens de dj zichzelf bekend maakte. “Extreem”, besloot Arnautovic.

Bezig met laden …