voetbalzone

Rafael Hernández fileert Luis Suárez om post op Instagram: ‘Schaamteloos’

Demen Bulbul21 aug 2020, 19:08
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2020, 19:08
Advertentie

Luis Suárez wordt de laatste dagen veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij Barcelona, maar de Uruguayaanse spits lijkt niet van plan om zich weg te laten pesten uit het Camp Nou. Suárez deelt vrijdag een cryptische boodschap op social media, wat hem weer op een draai om de oren van de bekende Spaanse journalist Rafael Hernández komt te staan.

Vorige week kwam er met een 2-8 nederlaag in de kwartfinales van de Champions League tegen Bayern München een einde aan het seizoen van Barcelona. De Catalaanse grootmacht ontsloeg trainer Quique Setién vervolgens en verving hem enkele dagen later door Ronald Koeman. Suárez lijkt deze transferperiode niet onaantastbaar en werd onder meer al gelinkt aan Ajax, dat volgens het Spaanse televisieprogramma El Chiringuito TV zelfs al een eerste bod van vijftien miljoen euro zou hebben uitgebracht.

Barcelona wil naar verluidt graag af van Suárez. De aanvaller is met zijn 33 jaar op leeftijd en lag het afgelopen seizoen regelmatig onder vuur vanwege zijn prestaties op het veld. Suárez wenst echter zelf het laatste woord te hebben over zijn sportieve toekomst, zo kan worden opgemaakt uit de boodschap die hij vandaag verspreidde via Instagram Stories: ‘Nunca olvides que eres el arquitecto de tu propio destino’, oftewel: ‘Vergeet nooit dat je zelf de architect van je eigen lot bent.’

Journalist Rafael Hernández, met 104.000 een van de bekendste Barcelona-volgers op Twitter, denkt de boodschap van Suárez vrij te kunnen vertalen en concludeert dat de Uruguayaan vooral aan zijn eigen belang denkt. "Hij zegt in feite: ‘'Ik vertrek wanneer ik dat wil.' Schaamteloos", schrijft Rafael Hernández op Twitter.

Bezig met laden …