voetbalzone

Rajevac hoopt op steun Zuid-Afrikaanse fans in volgende ronde

Bart Kruyt24 jun 2010, 07:34
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2010, 07:34
Advertentie

Milan Rajevac heeft de Zuid-Afrikaanse supporters opgeroepen om in de knock-outfase achter Ghana te gaan staan. Waar het WK-gastland reeds uitgeschakeld werd, daar bekerden de Ghanezen ondanks een 1-0 nederlaag tegen Duitsland door naar de laatste zestien. “Ik hoop dat de Zuid-Afrikaanse fans achter ons zullen staan”, zei Rajevac.

/

Ghana eindigde als tweede in de groep en treft in de volgende ronde Amerika. “Een mooie wedstrijd, en we gaan snel beginnen met de voorbereidingen op dit duel”, beloofde Rajevac. “De wedstrijd tegen Duitsland moeten we nu zo snel mogelijk achter ons laten: we moeten weer vooruit kijken. Ik hoop op de steun van de Zuid-Afrikaanse supporters.”

Ondanks de nederlaag tegen Ghana was Rajevac niet ontevreden over het spel van zijn ploeg. “We speelden eigenlijk best goed en hadden wat kansen, maar zij moesten winnen om door te bekeren en lieten uiteindelijk zien dat zij bij de beste ploegen van het toernooi horen”, stelde de keuzeheer. “We wisten dat het zwaar zou worden, maar we zijn door en dat telt.”

Bezig met laden …