voetbalzone

Rajevac start tegen vaderland Servië: 'Dit is een moeilijke situatie'

Bart Kruyt13 jun 2010, 09:10
Laatst bijgewerkt: 13 jun 2010, 09:10
Advertentie

Voor Milovan Rajevac wordt het zondagmiddag direct een apart begin van het WK. De bondscoach van Ghana is geboren in Servië en neemt het in Groep D direct op tegen zijn vaderland. “Dit is een moeilijke situatie voor mij, maar ik ben een professional en zal me gewoon op mijn werk concentreren”, zei Rajevac.

/

De keuzeheer is tweede Servische bondscoach die zijn vaderland treft en zal hopen dat hij het beter doet dan Blagoje Vidinic, die in 1974 met 9-0 verloor van het toenmalige Joegoslavië. “Normaal gesproken juich ik voor Servië, maar nu niet”, zei Rajevac. “Ik wens ze het beste op dit WK, maar zondag wil ik winnen. Het mooiste zou zijn als we allebei doorgaan naar de volgende ronde.”

Rajevac durfde zich niet aan een voorspelling te wagen: “De eerste wedstrijd van het toernooi is altijd zeer lastig om te voorspellen. We hebben de jongste ploeg van het WK, dus ik denk wel dat het een interessante wedstrijd kan worden. Het elftal dat haar eigen spel weet te spelen, zal uiteindelijk winnen. We gaan een lastige wedstrijd tegemoet maar ik heb vertrouwen in mijn ploeg.”

Bezig met laden …