Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rakitic informeert teamgenoten Sevilla over vertrek en stapt snel in vliegtuig

Laatste update:

Ivan Rakitic gaat vertrekken bij Sevilla. Volgens Fabrizio Romano gaat de 35-jarige Kroaat de overstap maken naar Al-Shabab uit Saudi-Arabië. De transfermartkexpert meldt dat de medische keuring van Rakitic dit weekend plaatsvindt, waarna de middenvelder waarschijnlijk maandag op het vliegtuig stapt.

"Ivan Rakitic heeft Sevilla, de club en zijn teamgenoten laten weten dat hij op het punt staat om te vertrekken", aldus Romano in zijn post op X. "Rakitic heeft besloten om de overstap te maken naar Al-Shabab uit Saudi-Arabië."

"Het is nu tijd voor de formele stappen. De medische keuring staat ingepland voor dit weekend. Het reizen naar Saudi-Arabië gebeurt waarschijnlijk op maandag. Here we go volgt snel", aldus de Italiaan.

Daarmee lijkt er na 3,5 jaar een einde te komen aan de tweede periode van Rakitic bij Sevilla. Eerder stond hij al tussen 2011 en 2014 onder contract bij die club, dat hem over had genomen van Schalke 04.

Zijn grootste successen beleefde Rakitic echter bij FC Barcelona. Bij die club stond hij zes jaar onder contract en won hij onder meer de Champions League, de Europese Supercup en vier Spaanse landstitels.

Dit seizoen was Rakitic gewoon nog een vaste kracht bij Sevilla. Hij speelde er deze jaargang 27 duels, waaronder twee tegen PSV in de groepsfase van de Champions League.

Bij Al-Shabab, dat momenteel elfde staat in de Saudi Pro League, is Yannick Carrasco de bekendste naam. De Belg ruilde begin september Atlético Madrid in voor de Saudische club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Snel cashen nog voor zijn pensioen als voetballer.

27 januari 2024 om 19:45

Ipv zijn oude club Schalke proberen te helpen in deze tijden. Helaas verdwijnt die clubliefde steeds meer en kiezen ze voor de laatste graasessie van hun carriere.
Hij gaat daar trouwens Ever Banega vervangen die wel nog ff bij Newells Old Boys gaat afbouwen.

27 januari 2024 om 20:11

Clubliefde heeft ie getoond door weer naar Sevilla te gaan. Het is niet zo dat omdat ie ergens heeft gespeeld, daar ook zijn hart aan moet verkopen.

Dit is iewat meer te begrijpen dat hij er op zijn 35ste heen gaat, kun je van die Neves van wolves bijvoorbeeld weer niet zeggen.

De club heeft dezelfde naam als de terreurorganisatie die Noord Somalië in z’n greep houdt. Vind dat altijd een beetje een nare smaak geven, al zal die club ouder zijn dan de terreurorganisatie, gok ik. Jammer dat er toch nog spelers die een rol van betekenis spelen bij vrij grote clubs in Europa naar SA gaan. Ja, al 35 maar Sevilla kan hem goed gebruiken. Was dan na het seizoen gegaan.

27 januari 2024 om 20:45

Het betekent 'de jeugd' in het Arabisch. Eng he zo een buitenlandse taal? En wat is er jammer aan? Ze verdienen bakken met geld en maken wat Arabieren blij die deze spelers anders nooit van dichtbij hadden kunnen zien.

27 januari 2024 om 21:56

Jammer omdat SA geen voetbal land is en deze spelers er alleen heengaan om te cashen?

Jammer omdat SA een klote regime is?

En begrijpend lezen is een kunst. DRL geeft duidelijk aan waarom hij enige negatieve gedachten heeft bij het horen van de naam van deze club.

Dan kom jij een beetje bijdehand vertellen dat het jeugd betekend en naar DRL een denigrerende opmerking maken als “eng hè zo een buitenlandse taal”

Keyboardwarrior ben je, nare gedragstrekjes die je in zo’n kort stukje tekst laat zien.

27 januari 2024 om 22:07

Maar jij gaat er toch niet wonen? Je maakt je er meer druk om dan Rakitic zelf.

27 januari 2024 om 23:55

Over keywoordwarriors gesproken, jij bent me er pas eentje. Holy shit. Jij denkt eventjes te kunnen bepalen wat wel een voetballand is en wat niet? Wie denk je wel niet dat je bent joh engnek.

En over klote regimes gesproken. Wij hebben hier straks eentje aan de leiding die duidelijk ook schijt heeft aan bepaalde mensenrechten. Om maar niet te beginnen over de genocide die ons land momenteel steunt in het Midden Oosten. Moeten alle voetballers vanaf nu ons land ook maar vermeiden?

Lekker hypocriet lullen over voetballers die nog 1 keer willen cashen helemaal aan het einde van hun carriere. Alsof jij met je hypocriete kop het anders zou doen in hun positie.

“eng hè zo een buitenlandse taal” Ja omdat het een domme provocerende opmerking is die totaal niet relevant is in dit artikel. Het heeft ook helemaal niks met voetbal te maken slimmerik.

Ten slotte, dat ik meer talen spreek dan jij is niet bijdehand slimmerik. Jou een slimmerik noemen terwijl je dat duidelijk niet bent, dat is pas bijdehand. Ga lekker iemand anders lastig vallen met je onzin.

28 januari 2024 om 08:01

Er wordt gewoon in normaal uitgelegd waarom hij negatieve gedachtes heeft op de naam van die club en jij begint meteen over “eng hè een andere taal” zielige droeftoeter.

Het snorretje van Hitler haalt bij vele ook nare gevoelens naar boven terwijl Chaplin er toch eerder mee rondliep.

Je bent een dwaas met je reactie (ook nu weer “dat ik meer talen spreek dan jij is niet bijdehand slimmerik”) en te snel op je teentjes getrapt.

SA is traditioneel geen voetbal land nee, kan je zelf ook nakijken door bijvoorbeeld de toeschouwersaantallen te lezen, helemaal voordat alle Europeanen daar kwamen ballen voor de poen (want het land en het regime kan ze geen ene reet schelen)

Ons regime vergelijken met SA laat als een tang op een varken.

Ik begrijp heel goed dat ze willen cashen en als je een beetje tot rust gekomen bent en mijn eerste reactie nog eens leest dan zie je nergens, maar dan ook echt nergens dat ik zeg dat ik niet snap dat voetballers willen cashen.

30 januari 2024 om 13:39

Ieder persoon die Nederland wil vergelijken met die walgelijke onmensen van SA is als baby op diens hoofd gevallen. Er valt genoeg kritiek te leveren op Nederland, zonder zo volstrekt imbeciel te zijn door het naast SA te zetten.

Sowieso een idiote gedachte om het voor zo'n gezwel van een familie (en dus staat) op te nemen.

27 januari 2024 om 23:10

betekenis van de naam shabab is jongeren of zoals linley aangeeft jeugd. Vaak schrikken dit soort woorden of namen de westerse wereld mede door mainstream media en de tereur organisatie die misbruik maken van dit soort namen. Ik zeg niet dat ze er niet zijn die zijn er overal en maken zich schuldig aan het misbruiken van een naam.

En als we het toch over dit soort tereur organisatie hebben zei er genoeg uit de regio waaronder irgun en hagana maar daar willen mensen het niet over hebben of weten daar niks van. Een voorbeeld van een club die zich wel identificeren met de tereur groep irgun en hagana is beitar jerusalem

28 januari 2024 om 09:08

Inderdaad @undercover en dat geeft de originele poster ook keurig netjes aan.

Nog een voorbeeld. Op ongeveer 3 uur rijden bij ons vandaan heb je het plaatsje Isis. Telkens als ik dat op de kaart zie moet ik aan Isis de terreurorganisatie denken, plaatsje heeft er natuurlijk niets mee te maken maar is wel de associatie.

En precies dat beschrijft de originele poster. Maar heel eng die andere talen volgens Linley, terwijl het daar he-le-maal niet over gaat.

29 januari 2024 om 20:44

d@nny denk als jij ook een een miljoenen bedrag per jaar naar die regio zou kunnen gaan dat je dat echt niet zou afslaan en als je nee zegt dan lieg je. enige die het misschien niet zouden doen of overwegen zijn mensen die heel veel hebben verdienen in hun carriere zoals een messi. heb genoeg spelers naar rusland zien gaan die hun geld daar hebben verdient en de landen die de regels aan hun laars lappen

30 januari 2024 om 13:40

Ik weet dat ik het moeiteloos zou weigeren. Voor mij zijn andere zaken belangrijk, maar ieder z'n ding.

Wel heel raar om de vergelijking te treffen tussen hetgeen jij en ik zouden doen en wat een voetballer doet die voor geld nooit meer hoeft te werken en wiens kinderen en kleinkinderen dat ook niet meer hoeven.

27 januari 2024 om 23:47

Zuid-Somalië niet het noorden dat al ruim 30 jaar geleden is afgebroken als Somaliland, dat een veilig gebied is.

30 januari 2024 om 13:47

Fijn om te zien dat stukje bij beetje Somaliland steeds meer erkend wordt. Het is verre van perfect, maar het is zichzelf vooralsnog op een degelijke wijze aan het opbouwen.

Jammer dat hij Sevilla gaat verlaten maar hij is al echt behoorlijk op leeftijd en is half niet meer zo goed zoals hij vroeger was..

Ik zal zijn tijd bij Barcelona nooit vergeten wat een legende blijft Rakitic toch. Zo’n onderschatte speler ook

Het gaat je goed Rakitic legend🫶🏻

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren