voetbalzone

Ramos: ‘Als Andrés Andrésinho had geheten, had hij de Ballon d’Or gewonnen’

Chris Meijer26 apr 2018, 09:56
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2018, 09:56
Advertentie

Het lijkt erop dat Andrés Iniesta aan zijn laatste weken bij Barcelona bezig is. De 33-jarige middenvelder neemt op korte termijn een beslissing over zijn toekomst, die in de Chinese Super League lijkt te liggen. Sergio Ramos laat zich na de door Real Madrid met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Bayern München in de halve finale van de Champions League lovend uit over Iniesta.

“Als Andrés Andrésinho had geheten, had hij al twee keer de Ballon d’Or gewonnen”, zegt de verdediger van Real in gesprek met verschillende Spaanse media. Ramos toonde zich na afloop van het treffen met Bayern content over de zege in de Allianz Arena. “Dit is de Champions League. We speelden solide, hebben goed verdedigd en wisten dat het niet gemakkelijk zou worden. Het is heel lastig om hier te spelen.”

“Nu moeten het afmaken in het Bernabéu, maar voorlopig hebben we nog helemaal niets. We moeten cool blijven en respect tonen tegenover Bayern”, vervolgt Ramos. “Als je hier op voorsprong komt, zak je wat verder terug en probeer je de overwinning over de streep te trekken. Toen het nog gelijk stond, zocht Bayern nadrukkelijk de aanval en wij hebben daar gebruik van gemaakt in de omschakeling.”

Bezig met laden …