voetbalzone

Ramos spreekt zich uit: ‘Wij zijn slechts pionnen bij Real, hij is de koning’

Peter Nusselder21 dec 2015, 09:30
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2015, 09:30
Advertentie

Volgens aanvoerder Sergio Ramos is er maar één de baas bij Real Madrid en dat is voorzitter Florentino Pérez. Trainer Rafael Benítez heeft de nodige kritiek gekregen en dat gold ook voor de preses, toen die zijn steun uitsprak voor de coach. Volgens Ramos is er niets mis met Benítez.

voetbalzone

Pérez liet zich al ontvallen dat de opvolger van Carlo Ancelotti ‘de oplossing is en niet het probleem’. Na de opmerkelijke 10-2 overwinning van de Koninklijke op Rayo Vallecano, dat zondag al voor rust met negen man kwam te staan, laat Ramos weten dat hij achter zowel de voorzitter als de trainer staat en dat hij zich kan vinden in de uitspraken van Pérez over Benítez.

“Als de voorzitter dat zegt, dan zal hij daar zijn redenen voor hebben. Wij zijn slechts de pionnen hier, hij is de koning. We steunen de coach allemaal”, benadrukt de verdediger. “Hij probeert zijn eigen ideeën op ons over te brengen en proberen die uit te voeren. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Dat komt er niet altijd uit, maar het minste wat je kunt doen, is alles geven op het veld”, zegt Ramos.

Bezig met laden …