voetbalzone

Rampdag voor Manchester United: ‘Het is een zware blessure’

Thijs Post23 okt 2016, 20:30
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2016, 20:30
Advertentie

Manchester United werd zondag van het veld geveegd door Chelsea (4-0). Voor manager José Mourinho een vervelend weerzien met Stamford Bridge, waar hij in het verleden successen vierde als manager van the Blues. Mourinho wordt haast moedeloos van de fouten die zijn spelers maken.

/

“Een voetbalwedstrijd begint met een stand van 0-0, maar deze wedstrijd begon op 1-0”, doelt de oefenmeester in de Engelse media op het razendsnelle openingsdoelpunt van Pedro. Namen noemt de Portugees niet. “Iedereen weet welke fouten zijn gemaakt. De defensieve fouten die we maakten waren ongelooflijk. Individuele fouten waar je voor moet betalen.”

Opmerkelijk genoeg is Mourinho van mening dat het buiten de fouten niet eens zo slecht ging. “Het team speelde goed, als je de defensieve fouten kunt verwijderen. David de Gea had het minder druk dan Thibaut Courtois.”

Eric Bailly
Nog meer slecht nieuws voor Mourinho is dat verdediger Eric Bailly vermoedelijk een zware blessure heeft opgelopen. “Hij is geblesseerd en ik ben bang dat het een zware blessure is. Het is iets met de kniebanden. Hij voelt dat het helemaal verkeerd zit.”

Bezig met laden …