voetbalzone

Ramselaar: ‘Dat is een reden waarom ik naar PSV ben gegaan’

Yanick Vos18 nov 2016, 17:10
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2016, 17:10
Advertentie
/

Bart Ramselaar mag zich sinds vorige week Nederlands international noemen. Het was een nieuw hoogtepunt in een toch al mooi jaar voor de twintigjarige middenvelder, die afgelopen zomer de overstap maakte van FC Utrecht naar PSV en zich in Eindhoven in de basis heeft gespeeld.

"De nieuwe status? Ik ben altijd vrij rustig, dus voor mij verandert er niet zoveel”, zegt Ramselaar in gesprek met FOX Sports. “Ik heb weer lekker getraind en dat is het belangrijkste voor mij op dit moment. Ik ben dat altijd geweest en ik denk dat het wel een goede eigenschap van me is."

Ramselaar merkt dat hij meer aandacht krijgt als speler van PSV dan toen hij nog voor Utrecht speelde. "Dat is vaak wel leuk, maar er zijn natuurlijk ook momenten dat het wat minder is. Bijvoorbeeld als een club kritiek krijgt. Dan hoor je: kom op nou, win weer eens wat wedstrijden. Dat is natuurlijk minder. Als je dan even bij de Jumbo bent en je hoort zulke dingen, dat is natuurlijk een minder aspect", aldus Ramselaar, die nog niet helemaal tevreden is over zijn jaar. "De landstitel zou het seizoen top maken. Dat zou het grootste hoogtepunt kunnen worden. Dat is een reden waarom ik bij PSV ben gaan spelen."

Bezig met laden …