voetbalzone

Ramselaar: 'Natuurlijk zou PSV een mooie vervolgstap voor mij kunnen zijn'

Bart Kruyt10 aug 2016, 07:40
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2016, 07:40
Advertentie

Bart Ramselaar beleefde vorig seizoen zijn definitieve doorbraak bij FC Utrecht. De middenvelder veroverde een basisplaats in het elftal van Erik ten Hag en volgens alles en iedereen bij de Domstedelingen heeft Utrecht met Ramselaar goud in handen. Er zijn al clubs uit het buitenland die belangstelling hebben, maar de ambitieuze Ramselaar denkt nog niet aan een transfer.

/

Hij maakt wel duidelijk dat het niet de bedoeling is dat hij zijn hele loopbaan bij FC Utrecht zal blijven spelen. “Plannen is lastig in het profvoetbal, maar ik denk wel goed na over wanneer welke stappen goed voor mij zouden zijn”, zegt Ramselaar in Voetbal International. “Er zijn nu al buitenlandse clubs met interesse, maar ik ga niks overhaasten. Ook in Nederland kan ik nog genoeg progressie maken. Het einddoel is de Europese top. Het mooiste lijkt me de Primera Divisíón.”

“Natuurlijk zou PSV een mooie vervolgstap voor mij kunnen zijn”, vervolgt Ramselaar. “Meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen, want ik ben gewoon volop met FC Utrecht bezig.” PSV is na de afmelding van Marco van Ginkel nog op zoek naar een diepgaande middenvelder, maar het is niet bekend of technisch directeur Marcel Brands daarbij aan de twintigjarige Ramselaar denkt.

Bezig met laden …