voetbalzone

Ramsey leeft mee: ‘Ik vind het zo rot voor hem, hij was goed in vorm’

Erik van Dam12 mei 2016, 19:38
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2016, 19:38
Advertentie

Danny Welbeck blesseerde zich zondag in de topper tegen Manchester City aan zijn knie en werd gewisseld. Drie dagen later kwam het nare nieuws naar buiten dat Welbeck een streep moet zetten door de resterende maanden van het jaar 2016, dus ook door het EK 2016 in Frankrijk. Aaron Ramsey vindt het ontzettend vervelend voor zijn teamgenoot.

/

Ramsey, die in het verleden zelf ook meermaals aan de kant stond met blessures, zegt mee te leven met Welbeck. “Ik heb hem gesproken en uiteraard is hij ontzettend teleurgesteld, hij is er beroerd van. Hij was goed in vorm en fysiek in orde en had een mooie kans voor zich liggen om tijdens het EK te laten zien waartoe hij in staat is”, zegt Ramsey tegen Sky Sports.

“Ik vind het ook zo rot voor hem, maar ik weet wel zeker dat hij er sterker uit zal komen. Ik hoop dat zijn herstel spoedig zal verlopen”, aldus de Welshman. Welbeck ontbrak in de complete eerste seizoenshelft ook al door een blessure. Pas half februari speelde de aanvaller voor het eerst in deze jaargang mee bij Arsenal: uiteindelijk kwam hij tot elf duels en vier goals in de maanden dat hij fit was.

Bezig met laden …