voetbalzone

Rangers-baas stelt fans gerust: ‘Bougherra en Wilson gaan niet weg’

Peter Nusselder30 jun 2010, 22:01
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2010, 22:01
Advertentie

Algemeen directeur Martin Bain van Glasgow Rangers heeft de supporters van de kampioen van Schotland verzekerd dat Madjid Bougherra en Danny Wilson de club deze zomer niet zullen verlaten. Arsenal zou interesse hebben in de Algerijnse rechtsback, terwijl Liverpool in de markt is voor de jeugdige verdediger Wilson. Dit vertelt Bain op de website van wereldvoetbalbond FIFA.

/

Bougherra kwam op het WK in Zuid-Afrika in actie met Algerije en zijn optreden op dit toernooi zou enkele clubs hebben wakker geschud. “De fans zullen waarschijnlijk moe zijn van alle speculaties rondom Madjid Bougherra, maar ik kan met zekerheid zeggen dat het niet onze intentie is om hem te verkopen. Hij staat nog twee jaar bij ons onder contract en we hopen absoluut dat hij komend seizoen nog hier speelt.”

Wilson staat in de belangstelling van The Reds, maar ook de tiener gaat zijn club volgens Bain niet verlaten. “Danny Wilson ligt ook nog een seizoen vast. En alhoewel hij een aanbieding voor een nieuwe verbintenis naast zich heeft neergelegd, blijft hij onze speler. We willen een zo sterk mogelijk team in het komende seizoen en deze twee spelers zijn zonder enige twijfel goede defensieve krachten.”

Bezig met laden …