voetbalzone

Rangers FC denkt aan Keizer: ‘Hij zal geïnteresseerd zijn’

Gijs Freriks13 apr 2018, 11:45
Laatst bijgewerkt: 13 apr 2018, 11:45
Advertentie

Marcel Keizer gaat mogelijk in Schotland aan de slag. The Sun schrijft dat de voormalig trainer van Ajax in beeld is bij Rangers FC en zaakwaarnemer Humphrey Nijman stelt dat zijn cliënt openstaat voor de runner-up van de Premiership.

“Als de club meneer Keizer benadert, dan ja, dan zou hij geïnteresseerd zijn om te praten”, zo wordt de belangenbehartiger geciteerd. Rangers FC wordt momenteel getraind door de 43-jarige Schot Graeme Murty, maar zijn aflopende contract wordt mogelijk niet verlengd door voorzitter Dave King.

De preses zou directeur voetbalzaken Mark Allen al de opdracht hebben gegeven om een lijst met mogelijke coaches voor the Gers samen te stellen en daar zou Keizer dus opstaan. Steve Clarke van Kilmarnock, die eerder bij onder meer West Bromwich Albion werkte, is eveneens een optie voor de blauwhemden.

De 49-jarige Keizer was van juli tot december de trainer van Ajax. Hij zat 24 wedstrijden in de dug-out als technisch eindverantwoordelijke bij het eerste elftal en was daarvoor werkzaam bij Jong Ajax, SC Cambuur, FC Emmen, Telstar, VVSB, SV Argon en UVS.

Bezig met laden …