voetbalzone

Rangers geeft talenten een kans en zoekt nog drie versterkingen

Bart Kruyt18 jul 2010, 22:00
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2010, 22:00
Advertentie

Ondanks de kleine financiële mogelijkheden bij Glasgow Rangers is manager Walter Smith nog op zoek naar drie ervaren versterkingen, laat hij weten op het digitale thuis van de club. Smith, die deze zomer Kris Boyd en Kevin Thompson zag vertrekken, is daarnaast van plan een aantal jeugdspelers een kans te geven.

“We weten dat we nog twee of drie versterkingen nodig hebben”, meldt Smith. “Hopelijk lukt ons dat, maar een aantal jongelingen krijgt sowieso de kans zich te bewijzen.” De coach is te spreken over de voorbereiding tot dusverre en hoopt door de gebruikelijke oefenwedstrijden in de aanloop naar het seizoen het nodige wedstrijdritme op te doen.

“Er zijn een paar clubs die een voorsprong hebben op het gebied van fitheid en gespeelde wedstrijden. Wij gaan voor het seizoen begint op het trainingskamp in Australië drie wedstrijden spelen en nog een aantal als we weer terug zijn in Schotland”, besluit de oefenmeester. Glasgow Rangers haalde tot dusverre nog geen grote namen binnen; wel verlengde het de contracten met dragende spelers als Kirk Broadfoot en David Weir.

Bezig met laden …