voetbalzone

Rangers komt op bezoek bij Dundee niet los en pakt slechts punt

Erik van Dam14 apr 2010, 22:55
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2010, 22:55
Advertentie

Glasgow Rangers is er woensdagavond niet in geslaagd de voorsprong op Celtic verder uit te breiden. De club uit Glasgow wist voor aanvang van het duel tegen Dundee United al dat het sowieso geen kampioen kon worden, maar had zichzelf wel een prettige marge kunnen bezorgen. Door de 0-0 remise tegen de nummer drie woedt de titelstrijd nog verder voort.

/

Celtic won dinsdagavond haar competitieduel al van Motherwell (2-1) en stelde het titelfeest van haar aartsrivaal al uit. Had Rangers woensdag zélf gewonnen, dan kon het zich in de eerstvolgende wedstrijd tot kampioen van Schotland kronen. Dundee bood echter teveel tegenstand. De Rangers zelf wisten er ook geen vermakelijk duel van te maken.

Alleen uit enkele dode spelmomenten toonden The Gers enige dreiging. Uitgespeelde kansen noteerde de lijstaanvoerder echter niet. Opnieuw werd de absentie van topscorer Kris Boyd (21 goals) duidelijk zichtbaar op bezoek bij Dundee. Ver in blessuretijd leek Kenny Miller alsnog drie punten te gaan verzorgen, maar zijn harde schot trof de paal.

Bezig met laden …