voetbalzone

Rangers-manager Smith laakt transfermarkt: ‘Marktwerking is tegen ons’

Erik van Dam07 jul 2010, 19:42
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2010, 19:42
Advertentie

De belofte van Glasgow Rangers aan manager Walter Smith dat hij nieuwe spelers kan aantrekken, kan maar moeizaam worden nagekomen door de Schotse club. Smith tekende onlangs een nieuw eenjarig contract als trainer van The Gers , met als voorwaarde de mogelijkheid versterkingen te halen. Nu blijkt dat er geen geld is voor de broodnodige aanvullingen op de selectie, voelt de Schot zich gepiepeld.

/

“De marktwerking is op dit moment tegen ons”, laat Smith weten op het digitale thuis van de club. “Iedereen zegt dat we een kleine spelersgroep hebben en dat we versterkingen moeten halen. Dat klopt ook, maar het is erg moeilijk een speler van behoorlijk niveau te vinden met ons budget. Het wordt een grote opgave maar we gaan het zo goed mogelijk oplossen.”

Versterkingen zijn broodnodig voor de landskampioen uit Glasgow, aangezien topschutter Kris Boyd in navolging van Nacho Novo, DaMarcus Beasley en Steven Smith de club heeft verlaten. “We gaan het echter niet overhaasten. De club had in het verleden actie moeten ondernemen, maar dat is niet goed gelukt.”

De manager is opgetogen over het bijtekenen van dragende spelers David Weir (40) en Kirk Broadfoot (25). “Davie is een geweldige aanvoerder geweest. We hebben hem gevraagd in te leveren en dat heeft hij gedaan. Kirk is een nuttige speler omdat hij op meerdere posities inzetbaar is. Ik ben blij dat zij hebben bijgetekend”, besluit Smith.

Bezig met laden …