Rangers raakt achter op aartsrivaal Celtic

04 nov 2008, 22:49
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2008, 22:49
Glasgow Rangers is er dinsdagavond niet in geslaagd om het puntenaantal van Celtic te evenaren. De ploeg van Walter Smith had in het eigen Ibrox Stadium bijzonder veel moeite met Dundee United, dat in de slotminuut een voorsprong verspeelde: 3-3. Door de remise hebben The Gers twee punten minder dan koploper Celtic.

Een uitstekend doelpunt van Steven Davis schonk de thuisploeg al na elf minuten de leiding. Het was Francisco Sandaze die echter in een mum van tijd voor de ommekeer zorgde. Eerst werkte hij een voorzet van Morgaro Gomis achter Allan McGregor en vervolgens maakte hij na een half uur handig gebruik van een verdedigingsfout.

De gelijkmaker van Sasa Papac net voor de rust had als gevolg dat de tweede helft alle kanten op kon. De treffer van Scott Robertson, na een lange ingooi van Paul Dixon, leek de doorslag te gaan geven, maar in blessuretijd trok Kevin Thomson de stand alsnog gelijk. Hij ontsnapte aan de aandacht van Willo Flood en joeg de bal van grote afstand achter Lukasz Zaluska.