voetbalzone

Rangers stunt op de transfermarkt met komst van Aaron Ramsey

Jordi Tomasowa31 jan 2022, 16:28
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2022, 16:28
Advertentie

Rangers FC heeft op deadline day voor een verrassing gezorgd door Aaron Ramsey te verwelkomen. De middenvelder wordt tot het einde van het seizoen door de regerend kampioen van Schotland gehuurd van Juventus en de club heeft bovendien een optie tot koop bedongen, zo meldt Fabrizio Romano. In Turijn had Ramsey dit seizoen weinig perspectief op speeltijd.

Juventus was er alles aan gelegen om Ramsey op deadline day te slijten. De Welshe middenvelder speelde dit seizoen een bijrol bij la Vecchia Signora. In 5 officiële wedstrijden kwam hij onder trainer Massimiliano Allegri niet verder dan 112 speelminuten. Bij Juventus staat de teller sinds het seizoen 2019/20 op zeventig optredens, waarin hij goed was voor zes goals.
Ramsey werd de afgelopen weken aan onder meer Newcastle United en Burnley gelinkt, maar hij zal het seizoen dus bij Rangers afmaken.

Juventus toonde zich in de laatste dagen van de winterse transferwindow enorm actief. Zo legde de club vrijdag Dusan Vlahovic tot medio 2026 vast. De Servische spits werd overgenomen van Fiorentina en moet de nieuwe aanvalsleider van de ploeg van Allegri worden. Daarnaast staat Denis Zakaria op het punt om zijn transfer van Borussia Mönchengladbach af te ronden. Tegenover de komst van het tweetal staat het vertrek van Dejan Kulusevski en Rodrigo Betancur. Kulusevski vertrekt in eerste instantie op huurbasis naar Tottenham Hotspur, terwijl zijn ploeggenoot in een dubbeldeal spoedig een definitieve transfer naar Londen zal maken.

Bezig met laden …