voetbalzone

Rangers-verdediger Bougherra mist opnieuw Schotse League Cup-finale

Bart Kruyt15 mrt 2010, 08:57
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2010, 08:57
Advertentie

Madjid Bougherra moet opnieuw de Schotse League Cup-finale aan zich voorbij laten gaan. De Algerijnse verdediger van Glasgow Rangers liep twee weken geleden een hamstringblessure op en ontbreekt in de finale tegen Saint Mirren. Waarschijnlijk moet Bougherra nog zo’n drie weken revalideren en wordt zijn rentree pas volgende maand verwacht, zo melden Schotse media maandag.

Vorig seizoen moest Bougherra al de verloren finale tegen Celtic missen. Assistent-trainer Ally McCoist vindt het een aderlating voor de Rangers: “Hij heeft een klein scheurtje in zijn hamstring en is nog zo’n drie weken uitgeschakeld. Hij is een van de beste spelers in deze competitie en is het zeer teleurstellend dat hij niet kan meedoen.”

Danny Wilson zal waarschijnlijk de plaats innemen van de Algerijnse verdediger. “Danny heeft het geweldig gedaan op zijn plaats. Hij is klaar voor deze wedstrijd en heeft al diverse grote wedstrijd gespeeld.” Rangers bereikte de finale eerder door in de halve eindstrijd St. Johnstone te verslaan. Tegenstander St. Mirren was in de halve finale te sterk voor Heart of Midlothian.

Bezig met laden …