voetbalzone

Ranieri benadrukt: 'Als hij dat tegen mij zegt, dan wurg ik hem echt!'

Daniel Cabot Kerkdijk12 aug 2016, 08:45
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2016, 08:45
Advertentie

Riyad Mahrez speelde zich vorig seizoen in de kijker bij de grootste clubs uit Europa. De sterspeler van Leicester City werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Engeland en staat nog altijd in de belangstelling van diverse topclubs. Manager Claudio Ranieri wil Mahrez niet kwijt en wil er alles aan doen om hem te behouden.

/

Mahrez geniet belangstelling van onder meer Arsenal en Chelsea. Ranieri wil er alles aan doen om hem in het King Power Stadium te houden. Besluit hij toch te vertrekken, dan staan hem nare consequenties te wachten. “Riyad blijft bij ons. Hij is nooit naar me toe gekomen met de woorden: ‘Trainer, ik wil weg’. Als hij dat tegen mij zegt, dan wurg ik hem echt!”, knipoogde de manager.

Ranieri is blij dat zijn sterspelers Jamie Vardy en Mahrez de landskampioen vooralsnog trouw zijn gebleven. Hij verwacht ook dit seizoen weer veel van de 25-jarige Algerijn, die vorig seizoen goed was voor zeventien doelpunten en elf assists. “Hij is weer in vorm, misschien moeten we hem de bal wat vaker geven.” Leicester start het seizoen zaterdag met een uitwedstrijd tegen Hull City.

Bezig met laden …