voetbalzone

Ranieri op zijn hoede: 'Norwich City wordt een stuk lastiger dan Arsenal'

Bart Kruyt25 feb 2016, 15:40
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2016, 15:40
Advertentie

Leicester City ging in de vorige speelronde onderuit tegen titelconcurrent Arsenal en nu volgt het duel met Norwich City, dat momenteel vecht om niet onder die degradatiestreep terecht te komen. Dat een kat in het nauw rare sprongen kan maken, weet Claudio Ranieri ook. De manager is dan ook op zijn hoede voor the Canaries.

/

“Ik heb mijn spelers al voorbereid op een zware strijd. Het wordt een lastiger duel dan tegen Arsenal”, zo zei de Italiaan in gesprek met Sky Sports. “Ik wil een gefocust en getergd team zien, omdat we bij Arsenal hebben verloren. We willen groeien en een hoog niveau houden. Dan moeten we nu laten zien dat we met de druk om kunnen gaan.”

Een van die spelers die dat niet kan laten zien tegen Norwich, is Danny Simpson. Hij kreeg in het Emirates Stadium een rode kaart en is dus geschorst. Ranieri weet nog niet wie hem gaat vervangen. “Marcin Wasilewski, Daniel Amartey en Marc Albrighton zijn allemaal opties. Ik heb nog een dag om erover na te denken", aldus Ranieri. Leicester heeft op het moment nog twee punten meer dan Arsenal en Tottenham Hotspur.

Bezig met laden …