voetbalzone

Ranieri wacht af na bod van Chelsea: 'Zijn toekomst ligt in zijn handen'

Bart Kruyt14 jul 2016, 17:08
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2016, 17:08
Advertentie

Antonio Conte werd donderdagmiddag gepresenteerd als nieuwe manager van Chelsea en er wordt beweerd dat de coach N’Golo Kanté wil aantrekken voor zijn middenveld. Volgens The Guardian heeft Chelsea een bod van 27 miljoen pond, omgerekend ongeveer 32,4 miljoen euro, uitgebracht op de Frans international. Leicester City wil Kanté echter niet kwijt.

/

Leicester heeft Kanté al voor het EK een nieuw contract aangeboden en wacht op een reactie van de kilometervreter. “Zijn toekomst ligt in zijn handen”, zei Claudio Ranieri tegen de BBC. “Het klopt dat we Kanté al voor het EK een nieuw contract hebben aangeboden, maar ik weet dat er nu veel grote clubs interesse hebben.” Naast Chelsea wordt ook Real Madrid genoemd.

De 25-jarige Kanté heeft er net een seizoen bij Leicester op zitten en was een van de revelaties in het kampioensteam van Ranieri. The Foxes doen nu hun best om het team bij elkaar te houden en slaagden er eerder deze zomer in om Jamie Vardy uit de handen van Arsenal te houden; de topscorer van Leicester maakte met een nieuw contract een einde aan de transfergeruchten.

Bezig met laden …