voetbalzone

Ranieri wacht warm onthaal: ‘Hij heeft een romantische band met de fans’

Yanick Vos13 okt 2016, 14:30
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2016, 14:30
Advertentie

Claudio Ranieri keert zaterdag met Leicester City terug bij Chelsea, de club waar hij tussen 2000 en 2004 aan het roer stond. Florent Malouda droeg jarenlang het shirt van the Blues en verwacht dat de 64-jarige Italiaanse trainer een warm welkom kan verwachten op Stamford Bridge.

/

“Ik speelde niet voor Chelsea toen hij daar trainer was, maar ik herinner me nog goed dat iedereen binnen de club heel positief over hem sprak”, vertelt Malouda in gesprek met Sky Sports. “Hij bezocht het trainingscomplex een paar keer toen Carlo Ancelotti manager was. Ik heb hem derhalve een paar keer ontmoet, hij is een echte gentleman."

Malouda, die in 2007 door Chelsea werd overgenomen van Lyon, weet dat de fans van Chelsea Ranieri nog een warm hart toedragen. “Hij wordt erg gerespecteerd door de Chelsea-fans. Ze waarderen enorm wat hij voor de club heeft gedaan. Er is een romantische band tussen hen en Claudio Ranieri”, aldus Malouda. “Het moet hem een geweldig gevoel geven om terug te zijn op Stamford Bridge als kampioen van de Premier League. Ik ben ervan overtuigd dat hij een warm onthaal krijgt.”

Bezig met laden …