voetbalzone

Raúl viert kampioenschap in eerste seizoen in Qatar

Bart Kruyt14 apr 2013, 16:41
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2013, 16:41
Advertentie

Raúl werd in zijn loopbaan zes keer kampioen met Real Madrid en vertrok vervolgens naar Duitsland, om voor Schalke 04 te gaan spelen. Met die Knappen zat een landstitel er niet in, maar zondag heeft Raúl een zevende kampioenschap aan zijn palmares kunnen toevoegen. Dankzij een 3-1 zege op Al-Khretyat eindigt Al-Sadd het seizoen als nummer een van de ranglijst.

/

In Qatar staat er nog een speelronde op het programma, maar na de zege bij Al-Khretyat heeft Al-Sadd nu vijf punten meer dan de concurrentie, waardoor het niet meer ingehaald kan worden. Raúl, die zondag de aanvoerdersband droeg, toonde zich een gelukkig mens: "Iedereen heeft alles gegeven om dit te bereiken", zo meldt de Spanjaard op de clubwebsite van Al-Sadd.

De 35-jarige Raúl is bezig aan zijn eerste seizoen in Qatar en maakte negen doelpunten voor de kampioen, in 21 competitiewedstrijden. Al-Sadd beëindigt het seizoen volgende week met de thuiswedstrijd tegen Lekhwiya, de nummer twee van de ranglijst. Deze ploeg wordt getraind door de Belg Erik Gerets.

Bezig met laden …