voetbalzone

'Real Betis biedt tevergeefs op Pranjic'

28 aug 2008, 08:05
Laatst bijgewerkt: 28 aug 2008, 08:05
Advertentie
SC Heerenveen dreigt op de valreep Danijel Pranjic kwijt te raken. Real Betis deed de Friezen een openingsbod van vijf miljoen euro, zo meldt De Telegraaf donderdag. Algemeen directeur Yme Kuiper wilde geen commentaar geven op de Spaanse belangstelling, maar verlangt naar verluidt bijna het dubbele.

De vraagprijs van de Friezen is volgens Pranjic de reden dat hij nog in het Abe Lenstra Stadion speelt. "Ik ben klaar voor een grote club, maar de prijs die Heerenveen vraagt is hoog", benadrukt de Kroaat eerder deze week. "Voor mij is het geen probleem om nog een jaar in Friesland te spelen. Ik heb geduld. Mijn beste jaren moeten nog komen en ik weet dat ik ooit de stap naar een grotere club zal maken."

Pranjic had vooral de hoop zijn sterke prestaties op het EK te kunnen verzilveren. "Ik ben klaar voor een volgende stap", beweerde de Kroaat. "Vorig jaar heb ik mijn verbintenis verlengd tot de zomer van 2012, maar ik wil hogerop. Als de club mij verkoopt, hoef ik geen aandeel van de afkoopsom te hebben, dat heb ik zo laten vastleggen.’’
Bezig met laden …