voetbalzone

Real Betis komt met witte rook over Van der Vaart

Daniel Cabot Kerkdijk15 jun 2015, 23:17
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2015, 23:17
Advertentie

Real Betis heeft maandagavond laat via de officiële kanalen de komst van Rafael van der Vaart aangekondigd. De 32-jarige middenvelder arriveerde zondagavond in Sevilla om de laatste contractuele details te bespreken en een medische keuring te ondergaan. De Oranje-international heeft zich voor drie seizoenen aan de Zuid-Spaanse promovendus verbonden.

voetbalzone

Van der Vaart zal dinsdagmiddag om 12.00 uur in het Benito Villamarín aan de media worden voorgesteld. Voor Van der Vaart betekent dit een tweede avontuur in de Primera División: eerder speelde hij al 58 competitieduels voor Real Madrid, voordat hij via Tottenham Hotspur terugkeerde bij Hamburger SV.

Van der Vaart speelde in de afgelopen drie seizoenen bij HSV, dat zich in de laatste twee jaar ternauwernood wist te handhaven in de Bundesliga. Ajax gaf aan dat het de middenvelder graag terug naar Amsterdam wilde halen, maar Van der Vaart heeft dus gekozen voor een avontuur in Sevilla. Bij Real Betis hoopt hij zich weer in het Nederlands elftal te kunnen spelen.

OFFICIEEL: Rafael van der Vaart heeft voor drie jaar bij Real Betis getekend! #instavoetbalzone #vdv

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bezig met laden …