voetbalzone

‘Real en CSKA boden niet genoeg, we willen ongeveer twintig miljoen’

Peter Nusselder15 dec 2011, 15:00
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2011, 15:00
Advertentie

Het Braziliaanse Gremio nam Mário Fernandes twee jaar geleden over van Sao Caetano en sindsdien heeft de rechtsback zich in de kijker gespeeld bij diverse clubs in Europa. Dat weet de werkgever van de 21-jarige Fernandes echter maar al te goed, want alleen voor de hoofdprijs mag de Braziliaan weg.

Volgens Gremio-directeur Paulo Pelaipe is ook de absolute top geïnteresseerd in de getalenteerde mandekker, maar is er nog geen aanbod geweest dat de Braziliaanse club niet kon weigeren. “Real Madrid en CSKA Moskou hebben de afgelopen dagen een bod uitgebracht op Mário Fernandes”, vertelt de beleidsbepaler aan Radio Gaucha. “Voorzitter Paulo Odone is daarmee echter niet akkoord gegaan”, vervolgt Pelaipe.

“In zijn ogen was het bedrag dat genoemd werd niet in overeenstemming met de waarde van de speler. Bij Gremio zijn we van mening dat nog minstens een seizoen hier moet blijven, zodat hij zich verder kan ontwikkelen. We overwegen alleen om hem te laten gaan als er een bod komt dat in de buurt van de twintig miljoen euro komt”, aldus de directeur. Fernandes werd al wel eens opgeroepen voor de Braziliaanse selectie, maar wacht nog op zijn eerste interland.

Bezig met laden …