voetbalzone

Real gaat mislukte transfer alsnog afronden: 'Blijkbaar is er al een akkoord'

Matthijs van Laar04 apr 2016, 12:08
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2016, 12:08
Advertentie
/

Real Madrid liep David de Gea afgelopen zomer op het allerlaatste moment mis, maar de Spaanse doelman keert binnenkort alsnog terug naar zijn geboortegrond. Volgens oud-voorzitter Ramón Calderón van los Blancos zijn beide partijen in het geheim al akkoord over de voorwaarden van de transfer.

De Gea was vorig jaar in september al rond met Real, maar omdat het papierwerk niet tijdig in orde was, kon de transfer geen doorgang vinden. De goalie keerde vervolgens terug naar Manchester United, waar hij kort daarop een nieuw, vierjarig contract ondertekende. Volgens Calderón zegt dat weinig. “Blijkbaar is er al een soort van akkoord”, vertelt hij op talkSPORT.

“Ze hadden nog een afspraak liggen van afgelopen zomer, maar ik kan het niet met zekerheid zeggen. Ik beschik niet over alle kennis”, aldus de voormalig preses van Real, die niet helemaal zegt te snappen waarom de grootmacht alsnog in zee wil gaan met De Gea. “Keylor Navas speelt goed, zoals ook te zien was tegen Barcelona. Het zou erg raar zijn als De Gea alsnog komt, maar hij is wel een van de beste doelmannen ter wereld, en Spaans.”

Bezig met laden …