voetbalzone

Real gaat voor ‘La Undécima’: ‘Hopelijk herhaalt de geschiedenis zich’

Gijs Freriks09 jul 2015, 19:33
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2015, 19:33
Advertentie

Daniel Carvajal hoopt komend seizoen weer prijzen te pakken met Real Madrid. Toen de verdediger zich in 2002 bij de club meldde, hadden de Marilenen net La Novena gewonnen en twee seizoenen geleden sleepten zij met Carvajal in het basiselftal La Décima in de wacht. Carvajal mikt voor het nieuwe voetbaljaar op La Undécima, de elfde Champions League-eindzege in de historie van Real.

voetbalzone

“Laten we hopen dat de geschiedenis zich herhaalt en dat het ons lukt om die prijs te winnen. Het zou geweldig zijn”, zegt de 23-jarige rechtsback op de website van zijn werkgever. Hij zette woensdag zijn handtekening op een nieuw contract, dat hem nu tot de zomer van 2020 in het Santiago Bernabéu houdt.

“Ik heb in twee seizoenen tijd vier prijzen gewonnen met Real. Ik denk dat ik hier met de hulp van mijn ploeggenoten nog veel meer kan winnen”, zegt Carvajal, die in het seizoen 2012/13 op huurbasis voor Bayer Leverkusen speelde. “Dat was een mooie kans voor mij. Real bood mij de kans om elders ervaring op te doen en is altijd aan mij blijven denken. Het was een goede keuze om weer terug naar Madrid te gaan.”

Bezig met laden …