voetbalzone

'Real Madrid bouwt aan een zeer sterk elftal, ze zijn angstaanjagend'

Daniel Cabot Kerkdijk10 jul 2011, 08:30
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2011, 08:30
Advertentie

Real Madrid speelt over een week op Amerikaanse bodem haar eerste oefenduel ter voorbereiding op komend seizoen. Het Los Angeles Galaxy van David Beckham zal als eerste kennismaken met het nieuwe project van José Mourinho. De Engelsman, die zelf enkele jaren in het Santiago Bernabéu speelde, is hersteld van een rugblessure en zal waarschijnlijk over een week binnen de lijnen kunnen verschijnen.

/

"Real bouwt aan een zeer sterk elftal, ze zijn angstaanjagend", vertelt Beckham in Marca. Nuri Sahin, Hamit Altintop, José Callejón, Raphaël Varane en Fábio Coentrao verbonden zich deze zomer aan de Spaanse topclub. "Ik ben ervan overtuigd dat ze komend seizoen alle prijzen kunnen winnen. Bovendien hebben ze een van de beste trainers ter wereld. Mourinho is een genie en dat heeft hij bij al zijn clubs bewezen."

"Ik kijk ernaar uit om Iker Casillas en andere ex-ploeggenoten weer te zien", blikt Beckham vooruit. "Ook kijk ik uit naar het weerzien met Cristiano Ronaldo. Ik heb goede herinneringen overgehouden aan mijn periode bij Real Madrid." Beckham miste een jaar geleden het onderlinge duel door blessureleed. "Maar dit jaar wil ik per se bij zijn. Ik heb een week de tijd om honderd procent fit te worden."

Bezig met laden …