voetbalzone

Real Madrid dreigt uit bekertoernooi te worden gezet na blunder

Daniel Cabot Kerkdijk02 dec 2015, 21:51
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2015, 21:51
Advertentie

Real Madrid is waarschijnlijk eerder dan verwacht klaar in het toernooi om de Copa del Rey. Spaanse media verzekeren dat Denis Cheryshev geschorst was voor het eerste bekerduel met Cádiz, maar Rafael Benítez liet de aanvaller vanavond gewoon aan het startsignaal verschijnen. De Spaanse topclub dreigt zodoende uit het toernooi te worden gezet.

voetbalzone

Cheryshev was vorig seizoen uitgeleend aan Villarreal en pakte in de bekerontmoeting met Barcelona zijn derde gele kaart van het bekertoernooi. Dat betekende dat de Russisch international zijn eerstvolgende optreden in de beker moest laten schieten, zo blijkt ook uit een officieel document dat nu op internet circuleert. Het duel in en met Cádiz is voor Real Madrid de eerste bekerwedstrijd van het lopende seizoen en zodoende had Cheryshev niet mogen spelen.

Indien Cádiz vóór donderdag 14.00 uur beroep aantekent tegen de aanwezigheid van Cheryshev, dan is de kans bijzonder groot dat Real Madrid uit het bekertoernooi wordt gezet. Saillant: het was de aanvaller die de ploeg van Benítez al snel op voorsprong zette.


Bezig met laden …