voetbalzone

Real Madrid geeft nieuwe kans: 'Ik weet zeker dat ik niet zal falen'

Bart Kruyt07 jun 2015, 16:04
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2015, 16:04
Advertentie

Een jaartje bij FC Porto heeft Casemiro goed gedaan. De middenvelder werd in het afgelopen seizoen verhuurd aan de Portugese topclub, speelde sterk en krijgt nu een nieuwe kans om zich te laten zien bij Real Madrid. "Ik ben erg blij dat ik terug kan keren naar wat ik als mijn thuis zie", reageert de Braziliaan. "Ik bedank Real Madrid en Rafael Benítez voor het vertrouwen in mij."

voetbalzone

De deal tussen Real en Porto was vrij complex: Casemiro werd verhuurd met een optie tot koop, maar als Porto daar gebruik van wilde maken, dan kon Real deze optie voor 7,5 miljoen euro weer afkopen. De Spanjaarden besloten om dat te doen: Porto had aangegeven dat het Casemiro graag definitief wilde binnenhalen, maar daar heeft Real nu een stokje voor gestoken.

De 23-jarige Casemiro kan gezien worden als de opvolger van Sami Khedira, die over een kleine maand transfervrij is en zijn loopbaan zal vervolgen bij Juventus. "Ik kan niet wachten op het moment dat ik weer in Santiago Bernabéu sta", zegt de middenvelder. "Ik weet zeker dat ik niet zal falen. Nu richt ik me eerst volledig op de Braziliaanse ploeg, want ik wil een sterke Copa América spelen. Het is mijn doel om als kampioen terug te keren bij Real."

Bezig met laden …