voetbalzone

'Real Madrid heeft gesproken met mijn zaakwaarnemer'

Bart Kruyt08 apr 2015, 10:50
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2015, 10:50
Advertentie

Real Madrid lijkt op het middenveld en in de aanval toch goed bezet te zijn, maar toch worden er constant nieuwe spelers aan de Champions League-houder gelinkt. De laatste tijd wordt Javier Pastore steeds vaker met Real in verband gebracht en dit blijkt meer dan zomaar een gerucht te zijn: de Koninklijke heeft inderdaad contact opgenomen met de zaakwaarnemer van de Argentijn.

voetbalzone

Eind maart meldde El Mundo Deportivo al dat Real tijdens de interlandperiode een mannetje naar Washington had gestuurd, om contact te leggen met de 25-jarige Pastore. Daar wilde de technicus van Paris Saint-Germain niets over zeggen: "Maar er is wel gesproken met mijn zaakwaarnemer", geeft Pastore toe. "Op het moment speelt er verder niets. Ik ben rustig en wil dit seizoen zo veel mogelijk prijzen winnen met PSG."

Pastore heeft nog een contract voor een jaar in Parijs en als hij niet bijtekent, zal hij in de zomer verkocht worden. "Ik heb nog niet nagedacht of ik zal gaan verlengen of niet", zegt de Argentijns international. "Ik leef in het heden. Het klopt natuurlijk dat Carlo Ancelotti mij goed kent; hij heeft in het verleden al geprobeerd om mij naar Chelsea te halen en ik werkte goed met hem samen bij PSG. Het kan zijn dat hij het bestuur van Real heeft gevraagd om mij te kopen, maar dat weet ik niet."

Pastore is bezig aan zijn vierde seizoen bij PSG, dat in de zomer van 2011 bijna veertig miljoen euro betaalde aan Palermo om de aanvallende middenvelder over te nemen. Pastore speelde tot dusver 123 competitiewedstrijden voor PSG en was tussen december 2011 en de zomer van 2013, toen Ancelotti de hoofdtrainer was bij de Franse kampioen, een vaste basisspeler.

Bezig met laden …