voetbalzone

'Real Madrid is onder de indruk en heeft opvolger Khedira mogelijk al in huis'

Bart Kruyt29 dec 2014, 18:26
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2014, 18:26
Advertentie

Sami Khedira gaf vorige week aan dat hij graag een nieuw contract wil tekenen bij Real Madrid en hoewel ook Carlo Ancelotti wel wat voelt voor een langere samenwerking, gaat men er in Spanje van uit dat Khedira aan het einde van het seizoen zal vertrekken. De Duits international hoeft niet te rekenen op een basisplaats en kan in de zomer gebruik maken van zijn transfervrije status.

voetbalzone

Lucas Silva van Cruzeiro wordt genoemd als belangrijkste kandidaat om Khedira volgend seizoen op te volgen, maar mogelijk heeft Real de vervanger van de Duitser al in huis. De 22-jarige Casemiro wordt dit seizoen verhuurd aan FC Porto en doet het daar erg goed. Volgens Portugese media zijn scouts van Real onder de indruk en mag Casemiro serieus hopen op een nieuwe kans bij de Champions League-houder.

Casemiro maakte in de zomer van 2012 de overstap van Sao Paulo naar Real en begon in het tweede elftal, bij Real Madrid Castilla. Vorig seizoen maakte hij deel uit van de eerste selectie en kwam de Braziliaan tot twaalf competitieduels, waarvan elf als invaller. Bij Porto is Casemiro een belangrijke basisspeler en hij miste in alle competities pas drie wedstrijden.

Bezig met laden …