voetbalzone

Real Madrid komt wederom met contractnieuws

Daniel Cabot Kerkdijk10 jul 2015, 13:44
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 13:44
Advertentie

In navolging van Dani Carvajal heeft ook Marcelo zijn contract met Real Madrid verlengd. De Spaanse topclub maakt vrijdagmiddag via de officiële kanalen melding van een nieuwe overeenkomst met de back uit Brazilië, tot de zomer van 2020. De nieuwe overeenkomst van Carvajal, die afgelopen dinsdag zijn handtekening zette, loopt ook over vijf seizoenen af.

voetbalzone

Marcelo, 27 jaar, maakte in januari 2007 de overstap van Fluminense naar Real Madrid; hij werd destijds gepresenteerd als ‘de nieuwe Roberto Carlos’. In zijn eerste half jaar kwam de linkspoot niet verder dan zes optredens, maar daarna groeide hij uit tot een onbetwiste basiskracht. In totaal staat de teller inmiddels op 320 officiële wedstrijden en 23 doelpunten.

Marcelo, die als A-international niet altijd het vertrouwen van de Braziliaanse bondscoaches heeft genoten, won in totaal tien prijzen met Real Madrid. Hij wordt gezien als de toekomstig aanvoerder van Real Madrid, in verband met het mogelijke vertrek van Sergio Ramos en het vrijwel zekere afscheid van Iker Casillas.

OFFICIEEL - Marcelo heeft een nieuw contract met Real Madrid ondertekend, tot medio 2020! #merengue #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bezig met laden …