voetbalzone

Real Madrid kondigt speciale persconferentie aan met preses Pérez

Erik van Dam23 nov 2015, 12:34
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2015, 12:34
Advertentie

Real Madrid heeft maandagmiddag laten weten dat er ’s avonds om 19.30 uur een speciale persconferentie wordt belegd. Journalisten die voorzien zijn van de juiste accreditatie zijn welkom om het persmoment bij te wonen en te luisteren naar wat voorzitter Florentino Pérez te zeggen heeft. Real doet geen mededelingen over de inhoud.

voetbalzone

De speciaal aangekondigde persconferentie komt twee dagen na de dramatische uitslag in El Clásico tegen Barcelona. Het werd 0-4 in Madrid en de media spraken van een onthutsend resultaat voor de Madrilenen. Mogelijk zal Pérez vertellen dat trainer Rafael Benítez de laan uitvliegt, maar dat is nog onzeker. Pérez riep in het verleden ook wel eens de pers bijeen, zonder daarbij een trainer te ontslaan.

In januari 2013 bijvoorbeeld werden alle Spaanse verslaggevers uitgenodigd in de perskamer en deelde preses Pérez mee dat de baan van José Mourinho volkomen veilig was. Hij hield destijds woord en pas een paar maanden later scheidden de wegen van club en trainer. Gezien de riante nederlaag van zaterdag en de onrust rond trainer Benítez is het ditmaal misschien anders, maar maandagavond geeft de voorzitter pas duidelijkheid.

Bezig met laden …