voetbalzone

‘Real Madrid moet een beslissing over mij nemen, daarna zien we wel’

Daniel Cabot Kerkdijk08 jun 2015, 21:47
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2015, 21:47
Advertentie

Denis Cheryshev wacht in spanning af waar zijn toekomst ligt. De middenvelder uit Rusland speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Villarreal, waar hij het uitstekend deed. “Op dit moment is mijn toekomst een groot vraagteken. Ik heb met trainer Marcelino gesproken over de plannen van Villarreal voor komend seizoen. Ze rekenen op mij, maar meer niet.”

voetbalzone

“Ik weet nu gewoon nog niet waar mijn toekomst ligt”, zo geeft Cheryshev aan. “Het is allemaal niet makkelijk. Real Madrid moet een beslissing over mij nemen. Daarna zien we wel. Of er aanbiedingen zijn? Nu is het vakantie, maar we wachten af. Als er geen onweerstaanbare aanbieding komt, dan wil ik graag bij Villarreal blijven.”

“Villarreal geniet mijn voorkeur, boven heel veel andere teams. Maar voorlopig zijn er heel veel geruchten. Er is echter niet officieels, het kan alle kanten op. Als ik in ieder geval bij Villarreal blijf, dan zal ik gelukkig zijn.” Cheryshev, 24 jaar en goed voor zeven A-interlands, geniet naar verluidt ook interesse van Liverpool en CSKA Moskou.

Bezig met laden …