voetbalzone

'Real Madrid moet twee miljoen euro betalen, anders gaat het niet door'

Daniel Cabot Kerkdijk03 jan 2012, 23:25
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2012, 23:25
Advertentie

Córdoba staat op een zevende plaats in de Segunda División, maar eenmaal aan de onderhandelingstafel voelt men zich niet minder dan Primera División-koploper Real Madrid. De Spaanse topclub is al enige tijd in Javi Hervás geïnteresseerd, maar vraag en aanbod liggen nog ver uiteen. De 22-jarige middenvelder is een van de verrassingen van het lopende seizoen in Spanje.

"Real Madrid moet twee miljoen euro betalen, anders gaat het niet door", refereert Córdoba-coach Paco Jémez in gesprek met Spaanse media aan de transferclausule in het contract van Hervás. "Real Madrid is een topclub en als zij een speler van ons willen, dan zullen ze ervoor moeten betalen. En anders moet Real Madrid ons met rust laten. Het is sowieso fout om Hervás deze maand te laten gaan, dat zou ons wel eens duur kunnen komen te staan."

"Bovendien denkt hij momenteel niet aan zijn toekomst, alleen aan die van Córdoba." Hervás maakte afgelopen seizoen zijn debuut bij de Zuid-Spanjaarden en is dit seizoen tot een onbetwiste basiskracht uitgegroeid. Real Madrid wil de middenvelder per direct aan Real Madrid Castilla, toevoegen, maar dat ziet de hoofdrolspeler niet zitten. Het tweede elftal van de Koninklijke speelt in de Segunda División B en daarbij wil Hervás het seizoen het liefst bij Córdoba afmaken.

Bezig met laden …