voetbalzone

‘Real Madrid neemt na standpunt Bayern plaats en wacht rustig af’

Erik van Dam01 jun 2016, 12:54
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2016, 12:54
Advertentie

Real Madrid wil volgend seizoen dolgraag weer eens de landstitel pakken, nadat men daar de afgelopen maanden voor het vierde achtereenvolgende seizoen niet in slaagde. De bedoeling is om de toch al sterke selectie nog krachtiger te maken en daarbij vielen de namen van David Alaba en Robert Lewandowski al. Bayern München wil hen echter voor geen goud kwijt, zo heeft men in Madrid al begrepen.

/

Lewandowski mag niet weg en voor Alaba geldt hetzelfde. Bayern houdt de Poolse spits en Oostenrijkse middenvelder aan hun doorlopende contract en dat lijkt Real Madrid nu te respecteren. AS stelt echter dat de Spanjaarden in de coulissen rustig blijven toekijken of Lewandowski een keer gaat bijtekenen in München. Hij vraagt Bayern om een fors salaris en vooralsnog gaan de Duitsers daar niet in mee.

De 27-jarige Lewandowski ligt nog drie jaar vast en dus hoeft men in Beieren niet bang te zijn dat de noodzaak snel ontstaat om hem te verkopen. Zodra Bayern er echter wel voor openstaat, zal men volgens AS in Madrid meteen actie ondernemen. Florentino Pérez ziet in de Pool een zeer interessante pion voor de voorhoede en wil niet dat andere clubs er met hem vandoor gaan.

Betreffende Alaba lijkt Real Madrid wel door te willen zetten. Een eerste bod van vijftig miljoen euro werd van tafel geveegd in Duitsland, maar Real denkt dat Bayern met een hoger bod uiteindelijk wel te verleiden zal zijn. Duitse en Spaanse media meldden dinsdag al dat men in München wil gaan nadenken als er een bod van rond de tachtig miljoen euro op Alaba binnenkomt.

Bezig met laden …